COACHING PROGRAM

INTENZIVNI COACHING PROGRAM ZA OSEBNI RAZVOJ

Svet, v katerem živimo, se včasih zdi neusmiljen in v tem ponavljajočem se krogu bolečine pogosto iščemo pot, kako najti izhod. Kako lahko iz  takšnih življenjskih preizkušenj izluščimo najboljše? Verjamem, da se mnogo ljudi v teh trenutkih pogosto vpraša, ali je smisel življenja zgolj trpljenje in nenehna borba za lastno preživetje. 

Življenje ni namenjeno trpljenju – življenje je namenjeno temu, da ga živimo tako, kot si sami želimo.

Intenzivni 10-mesečni individualni coaching program za osebni razvoj je priložnost, ki vam bo odprla vrata k vaši lastni poti osebne rasti in razvoja.Ta premišljeno oblikovan program je ustvarjen z namenom, da vam pomaga razkrinkati vaš neomejen potencial, izpopolniti ključne veščine ter doseči notranje zadovoljstvo. Pripravite se na nepozabno potovanje skozi deset mesecev, polnih izzivov, odkrivanja in preobrazb na različnih področjih vašega življenja. 

Razumevanje sebe 

S poglobljenim raziskovanjem vaše notranjosti,  boste odkrivali svoje resnične strasti, vrednote in cilje. Ta prvi korak je ključen, saj je osnova za gradnjo trajnih sprememb in osebne rasti. 

Izboljšanje ključnih veščin 

Posvetili se bomo izboljšanju ključnih veščin, ki so ključnega pomena za vaš osebni in poklicni uspeh. Coaching vam bo pomagal prepoznati vaše močne točke in hkrati identificirati področja, kjer lahko še rastete. Skozi ciljno usmerjene vaje in naloge boste gradili konkretne veščine, ki vam bodo pomagale premagovati ovire in doseči želene cilje. 

Potovanje do notranjega zadovoljstva 

Notranje zadovoljstvo je ključ do izpolnjujočega življenja. S pomočjo coachinga boste raziskali svoje notranje vire sreče in zadovoljstva. Program vas bo usmeril k prepoznavanju in sprejemanju lastnih čustev ter razvijanju strategij za ohranjanje pozitivne naravnanosti v vsakdanjem življenju. Ko boste odkrili pot do notranjega zadovoljstva, se bo odrazilo na vseh področjih vašega življenja. 

Doživetje preobrazbe na vseh področjih vašega življenja 

Vaše potovanje ne bo omejeno zgolj na eno področje. Ta program vam bo omogočil doživetje preobrazbe na vseh ključnih področjih življenja – od osebnih odnosov in kariere do duhovne rasti in fizičnega počutja. S pomočjo prilagojenega programa boste imeli možnost premikati meje svojih omejitev in stopiti na pot neizmerljivega osebnega uspeha. 

TA PROGRAM NI NAMENJEN ZGOLJ OPAZOVANJU VAŠEGA ŽIVLJENJA OD DALEČ.

Je priložnost, da aktivno oblikujete svojo prihodnost in postanete avtor svoje zgodbe. Postavljali si boste cilje, razvijali akcijske načrte in premagovali ovire na poti do njihove uresničitve. Ne gre zgolj za spreminjanje sedanjosti, ampak za oblikovanje trajnostnih sprememb v vaši prihodnosti. 

Pot k izjemnim dosežkom in notranjemu zadovoljstvu 

Ta program je namenjen ljudem, ki si želijo več od življenja. Če ste pripravljeni stopiti iz cone udobja in se podati na pot osebnega razvoja, ste na pravem mestu. Coaching vam bo pomagal razviti vztrajnost, samozavest in vodstvene sposobnosti, ki so ključne za doseganje izjemnih dosežkov in notranjega zadovoljstva. 

PROGRAM 10 MESEČNEGA COACHINGA se terminsko prilagodi vam.

Individualni coaching program vsebuje:

⇒ Odkrivanje sebe 

Postavljanje ciljev

Razvoj osebnih spretnosti

Upravljanje časa in produktivnosti

Ohranjanje ravnovesja med delom in osebnim življenjem

 

⇒  Razvoj emocionalne inteligence

⇒  Zdrav življenjski slog

Umetnost pozitivnega razmišljanja

Razvoj duševnega zdravja

Refleksija in načrtovanje za naprej

 

 

 

Po desetih mesecih intenzivnega coachinga boste zaključili program kot prenovljeni posameznik, pripravljen na nov začetek. Imeli boste vire, strategije in samozavest, ki vam bodo omogočili, da nadaljujete svojo pot osebnega razvoja tudi po koncu programa. Ta izkušnja ne bo zgolj zaključek, ampak začetek trajne spremembe in rasti v vašem življenju. 

Intenzivni coaching program za osebni razvoj je edinstvena priložnost, da stopite na pot izjemnih dosežkov in notranjega zadovoljstva. Ni namenjen le tistim, ki želijo spremeniti svoje življenje, ampak tistim, ki so pripravljeni aktivno oblikovati svojo prihodnost. Če ste pripravljeni na poglobljeno potovanje do boljše različice sebe, se pridružite temu edinstvenemu programu in spremenite svoje življenje zdaj! 

  Prispevek : 120€ / mesečni prispevek

V primeru plačila celotnega programa v enkratnem znesku se vam upošteva 10% popusta.

Izpolite spodnji obrazec in se podajte na potovanje osebnega razvoja.