Coaching vikend s Tjašo

Premagovanje strahov in gradnja pozitivne samopodobe - vikend za ženske

Vikend coaching s Tjašo je več kot le dogodek, je priložnost za prebujenje, začetek novega poglavja in odkrivanje vaše najboljše različice. Sem coachinja in ženska, ki ji v otroštvu ni bilo prizaneseno, zato vas bom popeljala na potovanje do samozavesti, ki vam bo omogočila, da stopite iz cone udobja in zaživite življenje svojih sanj. 

Coaching vikend – Premagovanje strahov in gradnja pozitivne samopodobe, je namenjen vsem ženskam, ki si želijo premagati omejujoče strahove, graditi trdne temelje pozitivne samopodobe in odkriti notranji mir ter samozavest. 

KAJ PA, ČE VSE KAR SI ŽELIŠ LAHKO DOSEŽEŠ SAMA?

Predno se podamo v opis coaching vikenda, vam želim predati naslednje sporočilo.

Kot otrok sem bila naučena, da naj ostane tiho zaradi miru. Vsakič, ko sem želela razpreti krila in spregovoriti, sem bila potisnjena nazaj. Vendar sem se skozi trdo delo in samorefleksijo naučila, da je moč v meni sami. In takrat sem se zgodilo … Postala sem videna, postala sem slišana. Sprejela sem svoje strahove, presegla omejujoča prepričanja in si dovolila razpreti krila ter zaživeti v polnem potencialu s samozavestjo. 

Ste pripravljeni na transformacijo?  

Pripravljeni na premik iz cone udobja v cono rasti?  

Pripravljeni na raziskovanje vaših globin, kjer se skrivajo vaše največje možnosti?  

Če je vaš odgovor “da”, potem je ta vikend coachinga za vas. 

Vabimo vas, da se mi pridružite na izjemnem vikendu coachinga osebne rasti in razvoja. Ta vikend ni le dogodek – je priložnost za prebujenje, začetek vaše resnične poti k izpolnitvi in sreči. Skupaj bomo raziskali globine vašega uma, premagali omejujoče prepričanja, se osvobodili strahov in gradili trdne temelje pozitivne samopodobe. 

Potapljanje v svet strahov: 

Prvi dan našega vikenda coachinga je namenjen raziskovanju in soočanju s strahovi. To je dan, ko se bomo odpravile v globine vaše duše, kjer se skrivajo vaši najtemnejši strahovi. Skozi pogovore, vaje in meditacijo boste odkrivale korenine vaših strahov, jih prepoznale in se z njimi soočile ter jih končno osvobodile.   

Gradnja temeljev pozitivne samopodobe: 

Drugi dan se boste posvetile gradnji temeljev pozitivne samopodobe. Kot ključna sestavina celostnega razvoja osebnosti, bo gradnja pozitivne samopodobe ključnega pomena za vašo notranjo rast. Skozi interaktivne delavnice, predavanja in vaje boste raziskale svoje notranje potenciale, prepoznale lastne vrednote in kreirale pozitiven odnos do sebe.  

Uresničevanje sanj in ciljev: 

Tretji dan našega vikend coachinga je namenjen premiku iz razmišljanja v delovanje. Postavile boste svoje cilje in razvile konkretne načrte za njihovo uresničitev. Skupaj bomo delale na preseganju omejujočih prepričanj, premagovanju ovir ter iskanju notranje motivacije za dosego svojih najvišjih ciljev.  

Ob koncu našega vikenda se bomo ozrle nazaj na potovanje, ki smo ga skupaj prehodile. Zavedale se boste svojih dosežkov, izzivov, spoznanj in rasti, ki ste jo doživele. Z novo pridobljenim znanjem, pogumom in samozavestjo boste stopile nazaj v svet, pripravljene premagati vsak izziv, ki vam ga bo prineslo življenje. In če se boste kdaj znova soočile s strahom ali dvomom, se boste spomnile na ta vikend in na zavedanje, da ste sposobne premagati karkoli.

Premagovanje strahov in gradnja pozitivne samopodobe nista le cilja, temveč sta neskončno potovanje. To je potovanje, ki se nikoli ne konča, ampak nas nenehno vodi k novim izzivom, spoznanjem in rasti. Na tem potovanju boste odkrile svojo resnično moč ter zaživele življenje, ki si ga resnično želite. Pridružite se mi in si dovolite razpreti krila ter poleteti visoko proti svojim sanjam in ciljem. 

24.05.2024 – 26.05.2024

PRIVLAKA PRI ZADRU – organiziran prevoz iz Ljubljane

PRISPEVEK : 375,00€ 

Število mest je omejeno!

Svojo prijavo lahko oddaš na spodnjem obrazcu. Za vsa dodatna vprašanja pa sem ti na voljo na info@tjasabudaji.com .