IZVEN OKVIRJA

IZVEN OKVIRJA - spletna delavnica

Osvobodite svoj um, prebudite svojo osebno moč in zavladajte svojemu življenju.   

Bolj kot se kozmična ura pomika proti pragu leta osmice, ki vabi z obljubo manifestacije, se v zraku čutijo pričakovanja, potencial in mamljive obljube uresničenih sanj. To prihajajoče obdobje, ovito v mistiko numerološkega pomena, šepeta o kozmičnih zapisih, ki se pripravljajo, da se bodo razkrili in znotraj te nebesne simfonije se kot eterični refren pojavi vprašanje:  

Katere manifestacije bomo priklicali v sveti amfiteater naših življenj? 

V hodnikih naših mislih je dobro, da pokukamo v samo podlago, na kateri je stkan naš veličasten obstoj. Kaj so torej prvinski temeljni kamni, prvinski gradniki vaše resničnosti? Ali stojijo kot trdnjave odpornosti, vgravirane v bleščečem siju zdravja in vitalnosti ali se sesuvajo pod težo neizpolnjenih želja in šepetajo odmev teže življenja? 

Resnica je, da vesolje kot vsemogočni prevodnik nestrpno pričakuje vibracije, ki jih pošiljamo v kozmični eter. Če akordi naših temeljev odmevajo s harmonijo in močjo, je simfonija, ki izvira – simfonija obilja, veselja in samouresničevanja.  

Nasprotno, če nesoglasje in nered zakrivata naše temeljne stebre, kozmični odziv zrcali kaos v notranjosti in prikliče manifestacije, ki zrcalijo naše trenutno stanje. 

Torej kakšno leto si želite?  Manifestacijsko pozitivno ali manifestacijsko preslikavo trenutnega življenja? 

BODIMO ODKRITI … 

ČE STE SE ZNAŠLI MED BRANJEM TEH VRSTIC…

STE TUKAJ, KER NEKAJ NI V REDU. 

MORDA STE IZČRPANI ZARADI NENEHNEGA BOJA ZA OHRANJANJE ZDRAVIH ODNOSOV … MORDA IŠČETE VEČJO BLAGINJO … ALI PA STE IZČRPANI ZARADI NESKONČNIH ŽIVLJENJSKIH FRUSTRACIJ.  A NE GLEDE NA TO,…

NEKAJ JE JASNO.  

VERJAMETE, DA BI LAHKO BILI NA BOLJŠEM MESTU KOT TAM, KJER STE TRENUTNO. 

IN POPOLNOMA SE STRINJAM Z VAMI. 

Preden nadaljujem, želim nekaj razjasniti … Ne bom vam trdila, da se boste jutri zbudili in se počutili odlično. 

In NE bom vam rekla, da bo vaša pot lahka. 

… če se počutite šibki, zaskrbljeni, depresivni ali samo zmedeni, je potrebno razumeti enoproblem niste samo vi. 

Zunanje sile (izobraževalno pogojevanje, družbeno programiranje, pričakovanja, ki smo jih ustvarili sami) so tiste, ki v mladosti zarijejo kremplje v nas in ne da bi se tega zavedali, oblikujejo naš um in nas spremenijo v ovce, ki jih je lahko manipulirati, ki so vse preveč željne skočiti skozi vse umetne okvirje, postavljene pred nami. 

Nič ni narobe z ambicijami, zunanjimi cilji, željami po materialnem bogastvu. Ampak to morajo biti TVOJE ambicije, cilji in želje. In razumevanje tega je začetek osvoboditve matrice in odkrivanja resnične samoopolnomočitve. 

ŽELIM VAM PREDSTAVITI PROGRAM SAMORAZVOJA, KI VAM OBLJUBLJA ENO STVAR … 

… ČE SI ISKRENO PRIZADEVATE ZA UPORABO TEH TEHNIK, BOSTE SPROSTILI OSEBNO MOČ, KI VAS NAREDI MOČNEJŠE IN SAMOZAVESTNEJŠE BOLJ  KOT STE KDAJ MISLILI, DA BI LAHKO BILI. 

Pometli bomo z vašimi dvomi in pokazala vam bom, kako se povezati s svojim namenom, okrepiti svojo osebno moč in živeti življenje svojih sanj. 

KAJ JE DELAVNICA IZVEN OKVIRJA?

Je spletna delavnica za ljudi, ki so resnično pripravljeni doseči uspeh v življenju.  To dosežemo tako, da se naučimo živeti svoje življenje v skladu s svojo pravo naravo. 

Toda kaj to pomeni? 

Kot otroci postanemo ujetniki številnih lažnih mitov in konceptov, kateri omejujejo našo zmožnost, da v življenju dosežemo uspeh pod lastnimi pogoji. Na koncu se vidimo na izredno omejen način. Prilagajamo se temu, kar družba pričakuje od nas. Živimo na podlagi pričakovanj, ki v resnici niso naša. Naša življenja na koncu ne temeljimo samo na pričakovanjih družine in bližnjih prijateljev, temveč tudi na družbenih pričakovanjih, ki so globoko zasajena v naši podzavesti.  So kot budne sanje v katerih se skozi desetletja nevede oddaljimo od samih sebe in omejimo dragoceno življenje. 

Izven okvirja je spletna delavnica, ki vas tega reši. 

Vabi vas, da odtrgate tančice z vašega manipulativnega sveta in raziščete skrivnosti, ki se skrivajo za masko. Izkusili boste štiri stopenjski program, ki vas bo prebudil iz matrice.  Želim vam pokazati, kako močni in iznajdljivi ste v resnici.  Želim vam predati potrebna orodja za razvoj vašega notranjega jaza, tako da lahko preoblikujete svojo usodo in zavladate svojemu življenju. 

ŽELIM VAM POKAZATI POVEZAVO S SVOJIM RESNIČNIM JAZOM. 

NA NEKI TOČKI SE MORA VSAK VPRAŠATI: 

 • KAKO DOBRO SE POZNATE? 
 • KOLIKO SEBE STE ZARES RAZISKALI? 
 • ALI ŽELITE VEDETI, KAKO MOČNI STE V RESNICI? 
 • BOSTE TVEGALI IN  ZAPUSTILI SVOJ VNAPREJŠNJI POGLED NASE IN NA SVET, TER S TEM RAZISKALI NOVE RAZSEŽNOSTI REALNOSTI? 

IZVEN OKVIRJA JE VELIKO VEČ KOT SPLETNA DELAVNICA. 

TO JE POVABILO, DA RAZIŠČETE SVOJE NAJBOLJ PRISTNO JEDRO, SVOJO EDINSTVENOST, SVOJO USTVARJALNOST. 

In ko gre za to, da postanete močnejša in srečnejša različica samega sebe, je resničnost taka, da se dolgoročni uspeh zgodi le, če obstaja predanost, da resnično izzovete svoje misli in svoje vnaprejšnje predstave o sebi in o življenju. 

Ne gre le za dobro počutje ali vsakodnevne trditve … gre za to, da se soočite s svojimi notranjimi zvermi (za katere so vam vedno znova govorili, da so slabe za vas), jih pogledate v oči in se SPOPRIJATELJITE z njimi. Znotraj tega programa boste dobili znanje in orodja za razstrupljanje svojega uma od vsega balasta, ki vas omejuje vsak dan vašega življenja. 

In ko se bo to zgodilo, boste sprostili intenzivno raven osebne moči, osvobodili ustvarjalnost za katero niste nikoli vedeli, da jo imate in končno začeli živeti pristno življenje – takšno, ki ponovno obudi globoko povezavo z vašo pravo naravo. 

Zato vas želim vprašati… 

Ste imeli dovolj nošenja socialne maske? 

Vam je že dovolj, da vam zunanji mehanizmi in institucije lažejo, vas nadzorujejo in ustrahujejo? 

Ali ste utrujeni od frustrurajoče igre zasledovanja praznih ciljev? 

Ali želite raziskati skrivnost tega, kdo ste, da bi odkrili veliko bolj plodno, globljo in svojo življenjsko izkušnjo? 

1.STOPNJA: srečanje pravega jaza

Vaše potovanje se začne z mojo pomočjo, da se ponovno povežete s pravim virom vaše pristnosti in ustvarjalnosti ... vašo notranjo naravo. Z globokim vdihom in mirnim preučevanjem konceptov, ki so do te točke oblikovali vaše razumevanje sebe in vaše realnosti, bomo razvozlali vplive, ki vam trenutno vsiljujejo omejene poglede. Nato vam bom predstavila orodja za preboj skozi te perspektive, kar vam bo omogočilo, da začnete živeti življenje v skladu s svojo pravo naravo. 

2.STOPNJA: povrnitev svoje moči

Če želite povrniti svojo moč kot posameznik, se morate najprej soočiti s strahovi, ki vam preprečujejo, da bi živeli življenje zvesto sebi. To ni vedno lahko. Toda s tem boste odkrili, kako lahko svoje strahove spremenite iz omejujoče sile v svojem življenju v močan zagon za ustvarjanje velikih sprememb. Toda gremo še dlje od tega ... ker boste oboroženi tudi z močnimi orodji, ki vam omogočajo, da razvijete nov odnos s svojimi čustvi in zavestjo, kar vam omogoča, da popolnoma sprejmete svojo pravo naravo. 

3.STOPNJA: življenje so sanje

Je vaše življenje kot iz sanj? 

Ne ravno. 

Toda kako dojemate resničnost, je rezultat vašega globljega sistema prepričanj in subjektivnih konstrukcij, ki so oblikovale vaše življenje do te točke. Na tej stopnji se bomo posvetili pregledu tega globljega sistema prepričanj in subjektivnih konstrukcij ter vam z uporabo orodij, ki ste se jih naučili, pomagali razviti nov načrt za vaše življenje – takšnega, ki bo usklajen z vašo globljo naravo. 

4.STOPNJA: uresničitev

To je to. 

Čas, da združite vse, kar ste se naučili, da dokončate končno preobrazbo in greste v akcijo ... 

Živeti po lastnih pogojih in uresničevati svoje najbolj skrite sanje. 

Na zadnji stopnji vam bom ponudila orodja, ki vam bodo pomagala pri povezovanju z vašim najmočnejšim zagonom za ustvarjanje sprememb ... nekaj, kar presega vaše misli ... Vaš instinkt. Drugače znan kot inteligenca narave v vas. In ko boste to storili, boste odkrili najmočnejši zagon za spremembe, ki krepijo življenje ... zmožnost, da lastna čustva delajo za vas in ne proti vam. 

Na tej točki boste stopili na pot, da zaživite svoj pravi namen. 

NAJDI SE IN ZGRADI PRISTNO POVEZAVO S SEBOJ

Vsak dan ste bombardirani z novicami, objavami, oglasi in propagando, ki je namenjena temu, da vas loči od tega, kdo v resnici ste in manipulira z vami. Skoraj nemogoče je, da se ne bi izgubili. Ko ste izgubljeni, je najučinkovitejši način, da se najdete, ta, da vzpostavite pristno povezavo s svojo pravo naravo. Program vas vodi skozi ta proces – povezovanje vašega uma, telesa in duha, da lahko srečate svoj pravi jaz in se izrazite s tega mesta. 

NAUČITE SE IMETI RADI SEBE, NE GLEDE KAJ SE ZGODI V ŽIVLJENJU 

Prepogosto dovolimo zunanjim dogodkom, da nadzorujejo naše občutke o sebi. Toda s sprejemanjem skrivnosti življenja in neskončnega, nepremagljivega prostranstva vaše prave narave boste ustvarili osnovo, da se boste ljubili … ne glede na to, kaj se zgodi v življenju. 

DOSEZITE USPEH NA PODROČJIH ŽIVLJENJA, KJER VI ŽELITE

Eden najmočnejših izrekov vseh časov je tudi eden najpreprostejših … “izkoristite svoje prednosti.” Ustvarili boste nov načrt za svoje življenje – načrt, ki vam bo dal moč, da boste živeli življenje v skladu z vašimi talenti, vrednotami, instinkti in pravo naravo. 

USKLADITE SVOJ RAZMIŠLJANJE S SVOJIM GLOBLJIM INSTINKTOM 

Ena največjih težav s katerimi se soočamo, je nepovezanost med našimi zavestnimi mislimi (tj. površinskimi mislimi, ki se jih zavedamo) in našim globljim instinktom (našimi resničnimi željami, strahovi … itd.). To pomeni, da ne sledimo temu, kar si resnično želimo, ampak se preprosto odzivamo na to, kar nam je bilo povedano. Pokazano vam bo, kako povečati ustvarjalno moč, ki prebiva v vašem bistvu – kako se osvoboditi zunanjih dražljajev in izkoristiti zavest in moč, da živite življenje, ki vam je bilo namenjeno. 

ZAČNITE ŽIVETI PO SVOJIH POGOJIH 

Veliko naših skrbi in negotovosti je mogoče neposredno pripisati pričakovanjem drugih, ki nas vlečejo navzdol. Želim vas popeljati na potovanje – na potovanje, na katerem boste izkoreninili te zunanje oteževalce, kar vam bo omogočilo, da končno doživite osvoboditev življenja v skladu s SVOJIMI željami in tem, kar v resnici ste. 

IZKORISTITE SVOJA  »NEGATIVNA ČUSTVA« STRAHU, TESNOBE IN NEGOTOVOSTI 

Pozabite, kar ste slišal; čustva, kot so strah, tesnoba, negotovost in celo jeza, NISO slabe stvari. Pravzaprav lahko postanejo zelo močni zavezniki. VENDAR jih morate znati pravilno izkoristiti. Natančno vam bo pokazano, kako to storiti. Namesto da zapravljate dragoceno energijo za boj proti lastnim čustvom, se boste naučili, kako jih usmeriti v namene rasti. 

DATUMI IN PRISPEVKI DELAVNICE

PRVA STOPNJA      

 • Datum: 20.december 2023
 • Čas: 18:00 – 22:00
 • Prispevek: 88€/stopnja
 • Kraj: na spletu

DRUGA STOPNJA

 • Datum: 27.december 2023
 • Čas: 18:00 – 22:00
 • Prispevek: 88€/stopnja
 • Kraj: na spletu

TRETJA STOPNJA

 • Datum: 10.januar 2024
 • Čas: 18:00 – 22:00
 • Prispevek: 88€/stopnja
 • Kraj: na spletu

ČETRTA STOPNJA

 • Datum: 17.januar 2024
 • Čas: 18:00 – 22:00
 • Prispevek: 88€/stopnja
 • Kraj: na spletu

Pravzaprav boste že od prvega trenutka začeli doživljati globoko povezavo s svojim globljim jazom. Ob koncu programa boste imeli orodja, s katerimi boste živeli svoje življenje v harmoniji s svojo pravo naravo in zgradili življenje svojih sanj. 

In vse se lahko začne že danes. 

Število prijav na to transformativno popotovanje je omejeno, zato si zagotovite svoje mesto še danes. Za vprašanja in vpis na tečaj sem vam na voljo na    info@tjasabudaji.com  ali pa preprosto izpolnite spodnji obrazec.