O MENI

Moje ime je Tjaša Budaji, nisem popolna a kar je najpomembneje, našla sem sebe.

Že kot mala deklica sem v sebi čutila, kot da ne spadam na planet Zemlja. Všeč so mi bile drugačne stvari, drugačna doživetja, živela sem v svetu katerega tudi sama nisem dobro razumela.

Kot usposobljen duhovni učitelj, medij, angelski terapevt, učitelj naprednih energetskih povezav, beli mag, life couch – dajem odčitke skozi vrsto medijev. S svojo intuicijo, jasnovidnimi vpogledi, povezovanjem z višjimi sferami, želim predati smernice ljudem, ki potrebujejo pomoč in njihovo spodbujanje k premiku v pozitivno smer, ter soočanju z izzivi, ki jih čakajo v življenju.   
 

Do določene točke je bila moja življenska pot precej trnava, saj po naravi rada poskusim vse in grem skozi sebe, a se ni vedno izkazalo za uspešno in prijetno pot. V življenju sem probala delovati na različnih delovnih področjih, šla skozi mnoga izobraževanja, toda moje osebno življenje se nekako ni izšlo. Za seboj sem pustila marsikaj, ostala sama z praznino v sebi,… Kaj se dogaja, kako in kaj storiti, kaj še potrebuje ta svet, kaj manjka za popolno srečo.? 

Vse znanje, ki sem ga po malem uspela pridobiti, sem začela izvajati in preizkušati v svojem življenju. Tako sem začela opažati kaj resnično deluje in kaj ne. Moje življenje je odličen učitelj za spoznavanje sebe, kjer se še vedno lahko naučim kako razlikovati laž od resnice, kaj mi ustreza in kaj ne, preverjam in odkrivam svoje bistvo. 

Prenehala sem se boriti za mesto pod soncem, učim se ustaviti in se sprostiti, čutiti in uživati, se veseliti in opazovati. Začela sem zapuščati miselne okvirje uma. Prenehala sem prelagati odgovornost za svoje življenje na druge – in pod mojimi nogami se je rodil občutek samozavesti. 

Umirila sem se in sprejela tisto, česar ne morem spremeniti – svoje preteklosti. 

Moje življenje v duhovnosti se je začelo leta 2018, ko sem ob težki izgubi stopila na pot tako čudovitih in edinstvenih energij. Pot ni bila lahka pa vendar vredna vsakega trenutka. 

Danes lahko s samozavestjo rečem, da sem našla bistvo, ki se je skrivalo tako globoko v meni – da sem na poti sreče, da se mozaik mojega življenja sestavlja v prelepo celoto. 

Imela sem priložnost spoznati ogromno ljudi, ki so mi pomagali in mi še vedno pomagajo odkrivati darove in talente. Ob vseh teh ljudeh sem prišla do spoznanja kaj je moje poslanstvo. Ko sem dobila vse te raznolike izkušnje in se pričela počasi odpirati energijam sem ugotovila, da so ljudje nekako dosegli mene. Učim se sprejemati vse iz življenja in vesolja, ne glede na to kako lahko se sliši v besedi. 

Tako se je oblikovala moja življenjska pozicija in odločila sem se, da svoja odkritja in izkušnje delim z drugimi. 

Sama vem, kako enostavno se je izgubiti v modernem svetu in pozabiti na svoje bistvo. 

Pridobljena znanja in certifikati:

  • Certifikat: Tečaj Medijsta po metodi Cristy Žmahar 
  • Certifikat: Tečaj Parapsihologije – Bela magija po metodi Cristy Žmahar
  • Certifikat: Tečaj jasnovidnosti in Angelske terapije po metodi Cristy Žmahar
  • Certifikat: Šola za Lightworkerje – Učitelj naprednih energijskih povezav po metodi Mihael Žmahar
  • Certifikat: Napredna šola za Lightworkerje po metodi Mihael Žmahar
  • Certifikat: Akademija kanaliziranja po metodi Cristy Žmahar
  • Certifikat: Univerza spiritialnih študij po metodi Cristy Žmahar
  • Certifikat: Tečaj Čiščenja podzavestnih vzorcev po metodi Cristy Žmahar
  • Certifikat: Licenčna coaching šola po metodi Mihael Žmahar
  • Certifikat: Akaški terapevt po metodi Mihael Žmahar

Srečno vsem nam z ljubeznijo.