Šepet večnosti

ŠEPET VEČNOSTI - spletni dogodek

Življenje je ples – nebesni balet, kjer je vsak korak poln pomena, kozmični balet zapletenih korakov in nevidnih sil.  

Ali hrepenite po prejemanju sporočil ?

Globoko v svetih globinah vašega bitja ima vaša duša ključe za odklepanje skrivnosti vašega največjega potenciala. Tako kot nihče drug ve, kje so skrite blokade, ki ovirajo vašo pot v tem nenehno spreminjajočem se svetu. Šepet večnosti so vaša vrata do razkrivanja skrivnosti lastnega bistva, do osvoboditve verig, ki vas zadržujejo in do vstopa v svoj brezmejni potencial. 

V vsakem od nas leži brezmejen potencial modrosti, neprekinjena zgodba, vrezana v svete globine našega obstoja. To je skladišče našega edinstvenega potovanja skozi čas in prostor – ZAPIS DUŠE. Vsebuje odgovore na vprašanja, ki so odmevala skozi stoletja, vprašanja o našem namenu, naši usodi in globinah našega bitja. Ste se pripravljeni potopiti v to čustveno in navdihujoče potovanje samoodkrivanja in se povezati s sporočili svoje duše? 

Kaj je Dušni zapis?  

To je zapis potovanja vaše duše, svetleča mreža – stkana iz niti vaših preteklih življenj, vaših izkušenj in lekcij, ki ste se jih naučili na tej poti. Ta sijoči zapis sega v preteklost, sedanjost in prihodnost, kajti vaša duša je večna in njen zapis sega skozi čas in prostor – onkraj tančice. Je živa zaveza vašega duhovnega razvoja. 

Kakšne odgovore nam lahko da duša?

Zapis duše je vrelec božanskega znanja, ki ponuja odgovore na najgloblja vprašanja, ki preganjajo ljudi. Vsebuje ključ do razumevanja namena vašega življenja, vaših edinstvenih darov in talentov ter izzivov, s katerimi se srečujete. Odklenite skrivnosti potovanja svoje duše in razkrijete globoke resnice, ki opredeljujejo vaš obstoj. 

Se spopadate z vprašanji, ki odmevajo po hodnikih vaših misli?  

 • Kako izgleda moja partnerska prihodnost?  
 • Bom kmalu našla ljubezen? 
 • Ali bom dosegel uspeh v svoji trenutni službi? 
 • So v moji prihodnosti kakšni finančni izzivi ali nepričakovani dobički? 
 • Naj se lotim novega poslovnega podviga ali naj ostanem pri trenutni službi? 
 • Ali bom premagal izzive, s katerimi se trenutno soočam? 
 • Ali moram sprejeti kakšne pomembne odločitve, ki bodo pomembno vplivale na moje življenje? 
 • Ali bom našel rešitev za morebitne konflikte ali spore v svojem življenju? 
 • Kako lahko izboljšam svoje splošno počutje? 
 • Ali naj vlagam v določena področja ali naj bom previden pri svojih finančnih odločitvah? 
 • Kaj lahko storim, da v svoje življenje pritegnem pozitivne in pomembne odnose? 
 • Katere lekcije se lahko naučim iz preteklih zvez, da izboljšam svoje prihodnje?  
 • Ali moram biti pozoren na kakšne zdravstvene težave? 
 • Kaj lahko storim, da ustvarim harmonično in spodbudno družinsko okolje? 
 • Kako lahko učinkovito uskladim osebno zdravje in družinske obveznosti? 
 • Ali obstajajo morebitni konflikti ali nesporazumi v moji družini, ki bi jih moral obravnavati? 

Ter še in še,…

Šepet večnosti vas vabi, da stopite na plesišče usode in raziščete kozmično koreografijo, ki kroji vaš obstoj.  

Vsako vprašanje je priložnost za razkritje skrivnosti vaše poti. 

Podajte se na poglobljeno raziskovanje svojega življenja – starodavnega rokopisa, na katerem so odmevi potovanja vaše duše. Razkrijte skrivnosti vaše preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Z umetnostjo jasnovidnosti pa bomo razvozlali njegov jezik. Pridobite globoko razumevanje svojega namena in niti, ki tkejo vašo usodo. 

Jasnovidni vpogled ni zgolj prebliski – je alkimistični proces, ki spreminja negotovost v jasnost, strah v pogum in zmedo v namen. Kozmične energije nas bodo vodile skozi to mistično alkimijo in razkrile globoke resnice, ki ležijo pod površjem vaših vprašanj. 

Življenje je platno, poslikano z neštetimi odtenki in ta večer obljublja raziskovanje celotnega spektra. Ne glede na to, ali iščete vpogled v srčne zadeve, zapleten ples kariernih odločitev, občutljivo ravnovesje družinske dinamike ali finančne plime in oseke, vas bo kozmični posvet potopil v panoramo barv, ki oblikujejo vaše potovanje. 

V viharju življenjskih izzivov odgovori postanejo vodilni svetilnik. Odkrijte, kako vpogled v zapis vaše duše deluje kot kompas, ki vam pomaga krmariti v nevihtah. Odkrijte transformativno moč, ki se skriva v krizah in jih spremenite v priložnosti za rast, zdravljenje in globljo povezavo s kozmičnimi silami, ki krojijo vašo usodo. 

Vaša vprašanja, zapleteno vtkana v tkivo vašega obstoja, bodo deležna pozornosti, ki si jo zaslužijo. Z jasnovidnimi vpogledi se bodo vaša vprašanja srečala z globino razumevanja, ki presega vsakdanje in vam ponudila osebni načrt za prihodnjo pot. 

Šepet večnosti ni le dogodek – je poglobljena kozmična odisejada. Skupaj bomo prečkali nebesne pokrajine, razkrivali kozmične skrivnosti in plesali skozi simfonijo potovanja vaše duše. Označite si na koledarju to transformativno izkušnjo, kjer vas mistični šepet večnosti vodi, da sprejmete lepoto in kompleksnost lastnega obstoja. 

Skupaj odklenimo kozmične skrivnosti, naj se odvije ples usode in v srcu odmeva šepet večnosti.  

 Odgovori, ki jih iščete, namen, ki ga želite razumeti in šepet vaše duše čakajo. To je vaš trenutek, da se podate na potovanje, ki presega čas in prostor, razkriva globoko zgodbo vaše duše in odkriva brezmejni potencial, ki se skriva v vas. 

29.11.2023 ob 19:00 na spletu

Prispevek: 20€

Število prijav je omejeno, zato si zagotovite svoje mesto še danes.  Za vprašanja in vpis sem vam na voljo na info@tjasabudaji.com  ali pa preprosto izpolnite spodnji obrazec.