Večer mističnih obredov

VEČER MISTIČNIH OBREDOV: Magija mistična prijateljica!

V žametnem objemu noči, pod eteričnim sijem mesečine, obstaja sveti prostor – prostor, kjer je tančica med običajnimi in nenavadnimi še kako tanka, kjer se vsakodnevno spreminja v magično in kjer se tkejo uroki harmonije in zdravljenja. To je večer, ki te vabi, da stopiš v kraljestvo, kjer se združijo starodavna modrost, mistika in moč namere.

Privlačnost bele magije že stoletja vodi srca in misli mistikov, iskalcev čudežev in duhovnih romarjev. To je praksa, ki temelji na prepričanju, da je mogoče sile dobrega, ljubezeni in zdravljenja uporabiti za ustvarjanje pozitivnih sprememb v naših življenjih in v svetu. Bela magija je potovanje v svetišče naših namenov, raziskovanje nevidnih energij, ki oblikujejo našo realnost in povabilo k soustvarjanju z vesoljem samim. 

Ta večer je sveti portal, nebeška tapiserija in brezčasen vodnik v kraljestvu bele magije. Zasnovan je tako, da vas potopi v očarljiv svet mističnih obredov, ritualov in urokov, ki so v skladu z najvišjimi in najbolj dobrohotnimi nameni. Med tem mističnim potovanjem se boste posvetili umetnosti uporabe prirojene magije, ki prebiva v vas in jo usmerili v manifestacijo ljubezni, zdravljenja, zaščito in duhovno prebujenje. 

Skozi večerne mistične obrede, bomo potovali skozi pokrajino, kjer namera postane resničnost, kjer jezik simbolov odklene skrite potenciale in kjer se sveto združi v plesu preobrazbe. Ta večer je vaš vodnik, vaš spremljevalec in vaš mentor na potovanju v kraljestvo bele magije. Je sodoben odmev starodavne modrosti, načrt za navigacijo po začaranih poteh in plovilo, ki vam pomaga manifestirati vaše največje želje za največje dobro. 

Mistični obredi nas bodo popeljali skozi temelje bele magije, od razumevanja svetlobnega dela do pomena časa, namere in simbolike pri obredih. Ta večer je več kot le teoretično raziskovanje; to je sveta odisejada. To je povabilo, da se povežete z energijami, ki oblikujejo kozmos, in postanete prevodnik magije, ki prebiva v vas in okolici. 

MAGIJA MISTIČNA PRIJATELJICA
OBREDI VEČERA
DARILO VEČERA

Ali ste pripravljeni odkleniti moč pozitivne energije in uresničiti svoje sanje s starodavnimi obredi? Te preizkušene prakse so zasnovane tako, da odvrnejo negativnost in v vaše življenje povabijo pozitivnost, notranjo moč in ljubezen do sebe. Vsak obred je edinstven, ponuja poseben fokus in namen. Ne glede na to, ali gre za čiščenje negativne energije, ustvarjanje zaščite ali sprejemanje ljubezni do sebe, imajo ti obredi transformativni učinek na vaše življenje. Predstavljajte si, da hodite skozi življenje z  pozitivno energijo, se počutite zaščitene in povezane z močno notranjo ljubeznijo, sprejetostjo in notranjo harmonijo. Ključ do uspeha je izbira obreda, ki vam najbolj odmeva, in predanost procesu. Ko enkrat opustite negativno energijo in začnete izžarevati pozitivnost, se odprete obilju možnosti in novi ravni zavedanja. Pripravite se izkusiti čarobnost teh obredov in zaživeti življenje, ki si ga zaslužite! 

♥ Obred za pozitivno energijo:

Namen: Očistiti svojo avro, dom ali  prostor negativne energije in povabiti pozitivnost.

♥ Obred za zaščito:

Namen: Ustvariti zaščitno pregrado okoli sebe ali svojega doma.

♥ Obred za ljubezen in samosprejemanje:

Namen: Pritegniti ljubezen ter spodbujati ljubezen do sebe.

Ker pa želim, da se vaše življenje spremeni na bolje kot darilo večera prejmete dodatnih 9 obredov, od katerih je vsak prilagojen določenemu področju življenja. Obredi vas vabijo, da prikličete čarobnost  v svoj vsakdanji obstoj. Obredi, ki jih prejmete za darilo: 

  1. Obred za blaginjo in obilje
  2. Obred za ljubezen in odnose
  3. Obred za zdravljenje in dobro počutje
  4. Obred za zaščito in varnost
  5. Obred za ustvarjalnost in navdih
  6. Obred za jasnost in modrost
  7. Obred za hvaležnost in pozornost
  8. Obred za notranji mir in spokojnost.
  9. Obred za sanje in intuicijo

Teh devet obredov je vaših ključev za odklepanje magije mističnega v različnih vidikih vašega življenja. Ne glede na to, ali se jih odločite vključiti v svojo dnevno rutino ali pa jih pustite za posebne priložnosti, ponujajo pot do globljega razumevanja, rasti in preobrazbe. Ko boste sprejeli te obrede, naj vas očara lepota in čudež, ki jih prinašajo na vaše potovanje. 

Bela magija je globoko osebna in edinstveno transformativna izkušnja. To je potovanje namere, povezanosti in globoke magije, ki prebiva v moči ljubezni in svetlobe.

Ste pripravljeni na ta izjemen večer bele magije? Ste se pripravljeni potopiti v svete skrivnosti, vtkati svoje namere v tkivo vesolja in odkriti čar, ki prebiva v vaši duši? Če je tako naj se mistični obredi pričnejo. 

Svojo prijavo na MISTIČNI VEČER OBREDOV oddate na spodnjem obrazcu. 

 Cena: 140€ 

27.10.2023 ob 19:00 na spletu

Število prijav je omejeno, zato si zagotovite svoje mesto še danes.  Za vprašanja in vpis sem vam na voljo na info@tjasabudaji.com  ali pa preprosto izpolnite spodnji obrazec.